Asiakaskokemuksia


En ole koskaan ollut näin puhtaassa ja siistissä hoitolassa. Työnjälki oli loistavaa.
– Nainen 57v.

Olen käynnyt säännöllisesti sokeroinnissa jo useamman vuoden ajan enkä koskaan ole saannut vielä näin hyvää ja laadukasta palvelua. Ammattitaitoinen Rosa hoiti hommansa 10+ ja voin todella suositella Posliini Sokerointia kaikille. Paikka on siisti ja tunnelma mitä parhain.
– Nainen 41v

Aluksi jännitti tulla sokerointiin, mutta jännitys katosi heti hoitolaan tullessani. Kokemus olikin mielyttävä! Brassi ei sattunut yhtään niin paljon kuin luulin.
– Nainen 39v

Kauan pohdittu brassi sokerointi koitti viimein kun sain lahjakortin mieheltäni 😉 Ensimmäinen sokerointikerta jännitti todella paljon, mutta Rosa oli aivan mahtava ja kertoi sokeroinnin aikana missä mennnään. Rosan kanssa hauska keskutelu rentoutti ja kokemus oli todella kiva! Myös 5kk vauva oli tervetullut mukaan 🙂 Kiitos rosalle ja seuraavaa kertaa odotellaan!
– Anniina 33v

Poistatin viiksikarvojani milloin milläkin menetelmällä (vahalla, langalla ja höylällä). Käytyäni sokeroinissa Posliinissa en enää mieti käyttäväni muita karvanpoistomenetelmiä. Kaikki viiksikarvat lähtivät pois ja punoitus hävisi hetkessä. Lopputulos kesti pitkään.
– Nainen 55v

Ihana käydä sokeroinnissa, kun ei tarvitse miettiä että kainalokarvat näkyisivät. Urheilen työkseni ja pidän itsestäni huolta.
– Nainen 26v