Hoitajasi


Sinua hoitaa Rosa

Äiti, sokeroija, kiinteistönvälittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja sekä nainen yrittäjänä Suomessa. Kuka titteleitä kaipaa. Kaikki me olemme arvokkaita yksilöitä. Ammattitaito ja tyytyväiset asiakkaat ovat vieneet minua eteenpäin.

Hoitola on minun pitkäaikainen haaveeni. Suomesta on puuttunut pelkästään ihokarvojen poistoon keskittyvä hoitola. Tarkoitukseni on muuttaa ihmisten käsitystä ihokarvojen poistosta. Uskallusta ja rohkeutta puhua jopa ehkä hieman kiusallisesta asiasta ääneen. Sanonkin, että kaikki on samaa nahkaa nenänpään kanssa. Kuitenkin me naiset huolehdimme kasvoista, kynsistä ja jaloista, mutta huonoimmin siitä kaikista tärkeimmästä. Varsinkin näin talvella on erityisesti syytä huolehtia ihon hyvinvoinnista.

Kaikki kaunis näkyy kasvoilta.

Hei, olen Heidi

Pitkän linjan asiakaspalvelija. Intohimonani saada kanssasisaret tuntemaan itsensä ihanaksi ja viehättäväksi vuoden jokaisena päivänä. Asiakaskohtaamisessa minulle on tärkeintä kokonaisvaltainen palvelu: työnjälki ensiluokkaista, ylelliset puitteet ja jokaisen asiakkaan kohtaaminen yksilönä. Neuvon ja ohjeistan mielelläni myös hoidon jälkeen, joten älä epäröin kysyä.

Hei, olen Saara

Reipas ja iloinen, elämänmyönteinen nainen! Olen aloittanut työskentelyn hoitolassa vähän aikaa sitten, joten olen vielä melko ”uusi kasvo” posliinissa. Olen kiinnostunut luonnosta, elämästä ja tietenkin ihmisistä! Tällä hetkellä opiskelen sairaanhoitajaksi ja aiempaa työkokemusta löytyy myös useammalta vuodelta lähihoitajana. Voin siis sanoa nauttivani ihmisten parissa työskentelystä , en myöskään kaihda ihmiskehoa. Olen helposti lähestyttävä ja toimintaani ohjaa aina asiakaslähtöisyys. Sokerointiin ihastuin aikoinaan itse asiakkaana ja se on mielestäni yksinkertaisesti paras ja turvallisin tapa poistaa karvoja, rohkeasti vaan kokeilemaan!