Yhteystiedot


Sinua hoitaa Rosa

Äiti, sokeroija, kiinteistönvälittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja sekä nainen yrittäjänä Suomessa. Kuka titteleitä kaipaa. Kaikki me olemme arvokkaita yksilöitä. Ammattitaito ja tyytyväiset asiakkaat ovat vieneet minua eteenpäin.

Hoitola on minun pitkäaikainen haaveeni. Suomesta on puuttunut pelkästään ihokarvojen poistoon keskittyvä hoitola. Tarkoitukseni on muuttaa ihmisten käsitystä ihokarvojen poistosta. Uskallusta ja rohkeutta puhua jopa ehkä hieman kiusallisesta asiasta ääneen. Sanonkin, että kaikki on samaa nahkaa nenänpään kanssa. Kuitenkin me naiset huolehdimme kasvoista, kynsistä ja jaloista, mutta huonoimmin siitä kaikista tärkeimmästä. Varsinkin näin talvella on erityisesti syytä huolehtia ihon hyvinvoinnista.

Kaikki kaunis näkyy kasvoilta.

Hei, olen Heidi

Pitkän linjan asiakaspalvelija. Intohimonani saada kanssasisaret tuntemaan itsensä ihanaksi ja viehättäväksi vuoden jokaisena päivänä. Asiakaskohtaamisessa minulle on tärkeintä kokonaisvaltainen palvelu: työnjälki ensiluokkaista, ylelliset puitteet ja jokaisen asiakkaan kohtaaminen yksilönä. Neuvon ja ohjeistan mielelläni myös hoidon jälkeen, joten älä epäröin kysyä.

Posliini

Hitsaajankatu 7
00810 Helsinki
p. 040 934 0700
info[at]posliini[.]net
Katso kartalta ->

Aukioloajat

ma-pe 9 – 20
la 9 – 18
su 12 – 18

Tervetuloa!

Varaa aikasi

Ajanvaraus puhelimitse tai
ajanvarauskalenteristamme

Peruutukset viimeistään 24 tuntia aikaisemmin. Peruuttamattomista ajoista veloitamme hinnaston mukaisen maksun.

Haluamme palvella jokaisen asiakkaan alusta loppuun asti keskeytyksettä, joten tulethan paikan päälle max. 5 min ennen omaa aikaasi, kiitos.

Hoitojen aikana emme vastaa puhelimeen, mutta jätä viesti niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Posliini-toimitilat-helsinki

Posliini-toimitilat-helsinki-2

Oy Rosakari Ltd
Y-tunnus: 0914552-1