Asiakaskokemuksia

Palvelu oli loistavaa ja suosittelisin paikkaanne ja Elinaa, joka työn teki niin jokaiselle joka sokerointia miettii. Asiakaspalvelun kokemuksen huomasi, ja rento juttelu auttoi pitämään kivun poissa mielestä. Jäi tosi hyvä fiilis!

 

Kävin Posliinissa Veeralla brassissa. Aiemmin olen käynyt useassa eri paikassa ja koskaan ei ole ollut näin hyvä olo poiston jälkeen. Supertarkkaa työtä, eikä yhtään punota, eikä hajakarvoja jäänyt. Uusi vakipaikka siis löytynyt 🙂

Täydenpalvelun hoitola : asiakaspalvelu, työnjälki, hoitolan siisteys täysi kymppi.
– Nainen 55v

Mahtava paikka ja ihanat naiset. Olen käynnyt Rosalla, Veeralla ja Petralla ja kaikki omaavat rautaisen ammattitaidon.
Posliiniin on helppo tulla, aina kiva fiilis ja naurua piisaa.
– Nainen 37v

Puhdas ja siisti hoitola. Petran kanssa on helppo rentoutua vaikka aluksi jännitti. Lopputulos tarkka ja siisti.
– Nainen 40v

Olen käynyt useassa hoitolassa sokeroinnissa, mutta en koskaan saanut näin hyvää kokemusta. Posliinissa todella tiedetään kaikki sokeroinnista ja tekniikka on halussa. Ei enää karvatupintulehduksia =)
– Nainen 32v

En ole koskaan ollut näin puhtaassa ja siistissä hoitolassa. Työnjälki oli loistavaa.
– Nainen 57v

Olen käynnyt säännöllisesti sokeroinnissa jo useamman vuoden ajan enkä koskaan ole saannut vielä näin hyvää ja laadukasta palvelua. Ammattitaitoinen Rosa hoiti hommansa 10+ ja voin todella suositella Posliini Sokerointia kaikille. Paikka on siisti ja tunnelma mitä parhain.
– Nainen 41v

Aluksi jännitti tulla sokerointiin, mutta jännitys katosi heti hoitolaan tullessani. Kokemus olikin mielyttävä! Brassi ei sattunut yhtään niin paljon kuin luulin.
– Nainen 39v

Kauan pohdittu brassi sokerointi koitti viimein kun sain lahjakortin mieheltäni 😉 Ensimmäinen sokerointikerta jännitti todella paljon, mutta Rosa oli aivan mahtava ja kertoi sokeroinnin aikana missä mennnään. Rosan kanssa hauska keskutelu rentoutti ja kokemus oli todella kiva! Myös 5kk vauva oli tervetullut mukaan 🙂 Kiitos rosalle ja seuraavaa kertaa odotellaan!
– Anniina 33v

Poistatin viiksikarvojani milloin milläkin menetelmällä (vahalla, langalla ja höylällä). Käytyäni sokeroinissa Posliinissa en enää mieti käyttäväni muita karvanpoistomenetelmiä. Kaikki viiksikarvat lähtivät pois ja punoitus hävisi hetkessä. Lopputulos kesti pitkään.
– Nainen 55v

Ihana käydä sokeroinnissa, kun ei tarvitse miettiä että kainalokarvat näkyisivät. Urheilen työkseni ja pidän itsestäni huolta.
– Nainen 26v