Brasilialainen sokerointi

Brasilialainen sokerointi eli ”brassi” sokerointi tarkoittaa intiimialueen sokerointia.

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan intiimialueelta kaikki ihokarvat kokonaan tai jätetään häpykummulle ns. kiitorata. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta.

Brasilialaisen sokeroinnin yhteydessä muotoillemme kiitoradan asiakkaan toiveiden mukaisesti viiva tai kolmio. Lisäpalveluna ostettavissa kiitoradan muotoilu, jolloin muotoilemme kiitoradan asiakkaan toiveiden mukaisesti esim. sydän, pisara, salama. Vain mielikuvitus on rajana kiitoradan muotoilussa.

Brasilialainen sokerointi on Posliinin sokeroinnin suosituin ja myydyin tuote. Posliini sokeroinnin ammattilaiset ovat pitkänlinjan ammattilaisia Brasilialaisen sokeroinnin saralla ja kannamme ammattitaitoa ylpeydellä.

“Suurin osa asiakkaista tulee meille brasilialaiseen sokerointiin. Teemme brasseja joka päivä aamusta iltaan. Olemme siinä hyviä ja meillä on siihen korkea ammattitaito. Tervetuloa!”
– Rosa

Ensimmäistä kertaa Brasilialaisessa sokeroinnissa

Kun olet tulossa brasilialaiseen sokerointiin ensimmäistä kertaa ja varaat palvelua ajanvarausjärjestelmästä, valitse kohta jossa mainitaan “Ensimmäisen kerran asiakas ja +6 viikon huoltoväli”. Brasilialaiseen sokeroitiin kannattaa tulla avoimin mielin ja pienellä jännityksellä 😉

Henkilökuntamme on koulutettuja ammattilaisia ja he kertovat asiakkaalle kaiken tarvittavan mitä toimenpiteen aikana tehdään. Jokainen Brasilialainen sokerointi tehdään aina asiakasta kuunnellen. Pidämme huolta, että sinulla on hyvä ja mukava olla sokeroinnin aikana. Brasilialainen sokerointi ei ole kivuton toimenpide, mutta kipu on hetkellistä ja nopeasti ohi. Kivun tunteminen on myös henkilökohtaista ja toisia Brasilialainen sokerointi ei satu.

Valmistautuminen Brasilialaiseen sokerointiin

Brasilialaiseen sokeroitiin on hyvä valmistautua kuorimalla sokeroitava ihoalue noin päivää ennen toimenpidettä. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Kosteusvoidetta ei saa laittaa sokeroitavalle ihoalueelle päivää ennen sokerointia.

Kuukautisten aikana voi tulla Brasilialaiseen sokerointiin. Tampponin tai kuukupin käyttöä suosittelemme Brasilialaisen sokeroinnin aikana, mutta mikäli vuotosi on vähäistä se ei ole tarpeellinen. Hoitolaissamme on mahdollista peseytyä ennen Brasilialaista sokerointia.

Suosittelemme asiakasta peseytymään huolellisesti (intiimialue) ennen sokerointia.

Posliinisokeroinnin pesuohjeet

Ihanat brassisokerointi -palvelut

Brassi
Poistetaan intiimialueelta kaikki ihokarvat kokonaan tai jätetään häpykummulle ns. kiitorata (esim. sydän, pisara tai salama).

Brasilialainen sokerointi raskaana olevalle
Kun vauvavatsa alkaa kasvamaan on tärkeä huomioida äidin vointi sokeroinnin aikana. Raskaana olevien sokerointi eroaa vain ajallisesti muista sokeroinneista.

Sokeroinnin morsiuspaketti
Morsiuspaketti koko vartalon sokerointi (brassi, kainalot, sääret, reidet, käsivarret, kasvot).

Suositut polttaripaketit
Polttaripaketilla brassisokerointi morsiammelle ja kaasolle tai vaikka koko porukalle.

KATSO BRASSI SOKEROINTIEN HINNAT TÄÄLTÄ