Brasilialainen sokerointi

Brasilialainen sokerointi ammattitaidolla

Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan intiimialueelta kaikki ihokarvat kokonaan tai jätetään häpykummulle ns. kiitorata. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta.

Brasilialaisen sokeroinnin yhteydessä voimme poistaa kaiken karvan tai muotoilla häpykummun karvat perinteiseen tapaan viivaksi tai kolmioksi. Lisäpalveluna ostettavissa kiitoradan muotoilu, jolloin muotoilemme kiitoradan asiakkaan toiveiden mukaisesti luovasti esim. sydämen, pisaran tai salaman muotoon.

Ammattitaitoisesti tehty brasilialainen sokerointi on Posliinin sokeroinnin suosituin ja myydyin tuote. Posliini sokeroinnin työntekijät ovat pitkän linjan ammattilaisia brasilialaisen sokeroinnin saralla ja kannamme ammattitaitoamme ylpeydellä.

”Suurin osa asiakkaista tulee meille brasilialaiseen sokerointiin. Teemme brasseja joka päivä aamusta iltaan. Olemme siinä hyviä ja meillä on siihen korkea ammattitaito. Tervetuloa!”
– Rosa

Valmistautuminen Brasilialaiseen sokerointiin

Brasilialaiseen sokeroitiin on hyvä valmistautua kuorimalla sokeroitava ihoalue noin päivää ennen toimenpidettä. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Kosteusvoidetta ei saa laittaa sokeroitavalle ihoalueelle päivää ennen sokerointia.

Sattuuko brasilialainen sokerointi?

Brasilialainen sokerointi ei ole kivuton toimenpide, mutta kipu on hetkellistä ja nopeasti ohi. Kivun tunteminen on myös henkilökohtaista ja toisia Brasilialainen sokerointi ei satu.

Voiko kuukautisten aikana käydä brasilialaisessa sokeroinnissa?

Kuukautisten aikana voi tulla Brasilialaiseen sokerointiin. Tampponin tai kuukupin käyttöä suosittelemme Brasilialaisen sokeroinnin aikana, mutta mikäli vuotosi on vähäistä se ei ole tarpeellinen. Hoitoloissamme on mahdollista peseytyä ennen Brasilialaista sokerointia. WC tiloistamme löytyy tamponeita.

Suosittelemme asiakasta pesemään intiimialueen huolellisesti ennen sokerointia.

Ensimmäistä kertaa Brasilialaisessa sokeroinnissa

Kun olet tulossa brasilialaiseen sokerointiin ensimmäistä kertaa ja varaat palvelua ajanvarausjärjestelmästä, valitse kohta jossa mainitaan ”Ensimmäisen kerran asiakas ja +6 viikon huoltoväli”. Brasilialaiseen sokeroitiin kannattaa tulla avoimin mielin, pieni jännitys kuuluu kuitenkin asiaan.

Henkilökuntamme on koulutettuja ammattilaisia ja he kertovat asiakkaalle kaiken tarvittavan, mitä toimenpiteen aikana tehdään. Jokainen Brasilialainen sokerointi tehdään asiakasta kuunnellen. Pidämme huolta, että sinulla on hyvä ja mukava olla sokeroinnin aikana.

Posliinisokeroinnin pesuohjeet

Brasilialaisen sokerionnin paketit

Brasilialainen sokerointi raskaana olevalle
Kun vauvavatsa alkaa kasvamaan on tärkeä huomioida äidin vointi sokeroinnin aikana. Raskaana olevien sokerointi eroaa vain ajallisesti muista sokeroinneista.

Sokeroinnin morsiuspaketti
Koko vartalon sokerointi (brassi, kainalot, sääret, reidet, käsivarret, kasvot).

Suositut polttaripaketit
Polttaripaketilla brassisokerointi morsiammelle ja kaasolle tai vaikka koko porukalle.