Hoitajasi

Omistaja, kouluttaja

Sinua hoitaa Rosa

Posliini Sokerointien perustaja ja sokerointikouluttaja yli 10v kokemuksella.

Ammattitaito ja tyytyväiset asiakkaat ovat vieneet minua eteenpäin. Hoitola on minun pitkäaikainen haaveeni. Suomesta on puuttunut pelkästään ihokarvojen poistoon keskittyvä hoitola. Tarkoitukseni on muuttaa ihmisten käsitystä ihokarvojen poistosta. Uskallusta ja rohkeutta puhua jopa ehkä hieman kiusallisesta asiasta ääneen.

Henkilöstöpäällikkö, sokeroija

Sinua hoitaa Lotta

Pitkän linjan hoitoalan ammattilainen ja kolmen lapsen äiti Helsingistä.

Omaan vankan kokemuksen ihmisten parissa työskentelystä ja olen kohdannut ihmisiä hauraimmillaan, joten ihmiskeho ei ole minulle vieras tai pelottava asia.

Itsestä huolehtiminen on minulle tärkeää ja pidän kauniista asioista ympärilläni. Kauneusalan työympäristö ja kosmetologin työ ovat olleet haaveissani aina ja Posliini sokeroinneissa pääsen toteuttamaan molempia. Hoitajan aseptiikka ja huolellisuus ovat vahvuuksiani sokeroinnissa.

Luonteeltani olen iloinen, avoin ja huumorintajuinen tehopakkaus. Positiivisuus on tarttuvaa, haluan luoda ympärilleni kivaa mieltä ja hyvää oloa.

Hoitolavastaava, kosmetologi, sokeroija

Sinua hoitaa Petra

Olen kosmetologi ja täällä juuri Sinua varten. Muiden kosmetologipalvelujen jälkeen olen päättänyt keskittyä parhaaseen karvanpoistomenetelmään – sokerointiin. Olen nähnyt tulehduksia höylällä poistetuista karvoista ja haluan tuoda turvallista sokerointia enemmän esille. Luonteeltani olen positiivinen ja reipas sekä helposti lähestyttävä. Voit puhua minulle luottamuksella mistä vain. Karvoista ja karvanpoistosta on voinut tulla Sinulle ongelma, mutta kanssani niitä ei ole on vain ratkaisuja!

Sokeroija

Sinua hoitaa Elina

Äiti, asiakaspalvelun ammattilainen ja alanvaihtaja. Luonteeltani olen iloinen ja rento, kanssani on helppo keskustella ja olla. Erilaisuus on mielestäni kaunista. Koen, että kauneus lähtee sisältä ja loistaa ulospäin. Jokainen ansaitsee kokea itsensä kauniiksi ja haluttavaksi juuri sellaisena, kuin on. Hektistä arkeani ja mieltäni käyn tasapainottamassa tanssitunneilla, joista saan lisäenergiaa sekä luottamusta itseilmaisuun.

Kauneudenhoitoala ja asiakaspalvelu ovat minun juttujani. Pidän erilaisista kohtaamisista ja otan jokaisen vastaan omana itsenään. Posliini Sokeroinneissa pääsen vastaanottamaan ja antamaan eteenpäin positiivista naisenergiaa. Tervetuloa sokerointeihin.

Sokeroija

Sinua hoitaa Eeva

Kuvaus tulossa…