Hoitajasi

Omistaja, kouluttaja

Sinua hoitaa Rosa

Äiti, sokeroija, kiinteistönvälittäjä, ryhmäliikuntaohjaaja sekä nainen yrittäjänä Suomessa. Kuka titteleitä kaipaa. Kaikki me olemme arvokkaita yksilöitä. Ammattitaito ja tyytyväiset asiakkaat ovat vieneet minua eteenpäin.

Hoitola on minun pitkäaikainen haaveeni. Suomesta on puuttunut pelkästään ihokarvojen poistoon keskittyvä hoitola. Tarkoitukseni on muuttaa ihmisten käsitystä ihokarvojen poistosta. Uskallusta ja rohkeutta puhua jopa ehkä hieman kiusallisesta asiasta ääneen. Sanonkin, että kaikki on samaa nahkaa nenänpään kanssa. Kuitenkin me naiset huolehdimme kasvoista, kynsistä ja jaloista, mutta huonoimmin siitä kaikista tärkeimmästä. Kaikkien on syytä huolehtia ihon hyvinvoinnista.

Kaikki kaunis näkyy kasvoilta.

Henkilöstöpäällikkö, sokeroija

Sinua hoitaa Lotta

Pitkän linjan hoitoalan ammattilainen ja kolmen lapsen äiti Helsingistä.

Omaan vankan kokemuksen ihmisten parissa työskentelystä ja olen kohdannut ihmisiä hauraimmillaan, joten ihmiskeho ei ole minulle vieras tai pelottava asia.

Itsestä huolehtiminen on minulle tärkeää ja pidän kauniista asioista ympärilläni. Kauneusalan työympäristö ja kosmetologin työ ovat olleet haaveissani aina ja Posliini sokeroinneissa pääsen toteuttamaan molempia. Hoitajan aseptiikka ja huolellisuus ovat vahvuuksiani sokeroinnissa.

Luonteeltani olen iloinen, avoin ja huumorintajuinen tehopakkaus. Positiivisuus on tarttuvaa, haluan luoda ympärilleni kivaa mieltä ja hyvää oloa.

Hoitolavastaava, kosmetologi, sokeroija

Sinua hoitaa Petra

Olen kosmetologi ja täällä juuri Sinua varten. Muiden kosmetologipalvelujen jälkeen olen päättänyt keskittyä parhaaseen karvanpoistomenetelmään – sokerointiin. Olen nähnyt tulehduksia höylällä poistetuista karvoista ja haluan tuoda turvallista sokerointia enemmän esille. Luonteeltani olen positiivinen ja reipas sekä helposti lähestyttävä. Voit puhua minulle luottamuksella mistä vain. Karvoista ja karvanpoistosta on voinut tulla Sinulle ongelma, mutta kanssani niitä ei ole on vain ratkaisuja!

Kosmetologi, sokeroija

Sinua hoitaa Veera

Olen reipas nuori Imatralais-tyttö, joka on työintoa täynnä. Tavoitteeni työnteossa on tyytyväinen asiakas ja avainsana mielestäni on siihen huolellinen työnjälki ja asiakkaan huomioon ottaminen. Ammatiltani olen kosmetologi. Kauneudenhoito ja itsestäni huolehtiminen ovat minulle tärkeitä asioita niiden parissa työskentely on ehdottamasti minun juttuni. Sokeroinnissa haluan olla luomassa kuvaa, että asiakas saa siitä mieluisan ja positiivisen kokemuksen. Rohkeasti kokeilemaan myös ensikertalaiset.

Sokeroija

Sinua hoitaa Liisa

Olen lämminhenkinen ja rempseä äiti. Intohimoinen urheilija sekä rautainen asiakaspalvelun ammattilainen.

Jokainen ihminen ansaitsee tulla kohdatuksi yksilönä omine tarpeineen. Olen hurahtanut sokerointiin jo vuosia sitten kokeiltuani kaikki mahdolliset karvanpoistometodit.

Sokerointi kuuluu kauneudenhoitorutiineihin siinä missä hampaiden pesu. Tervetuloa ylläpitämään kauneutta ja hyvää oloa!