Kysymyksiä sokeroinnista

Ennen ja jälkeen sokeroinnin

Lue ohjeet, miten valmistautua sokerointiin ja miten hoitaa sokeroitua ihoa jälkeenpäin.

LUE LISÄÄ >>

Valmistautuminen Brasilialaiseen sokerointiin

Brasilialaiseen sokeroitiin on hyvä valmistautua kuorimalla sokeroitava ihoalue noin päivää ennen toimenpidettä. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää ja pidempi ihokarva kannattaa leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa. Kosteusvoidetta ei saa laittaa sokeroitavalle ihoalueelle päivää ennen sokerointia.

Kuukautisten aikana voi tulla Brasilialaiseen sokerointiin. Tampponin tai kuukupin käyttöä suosittelemme Brasilialaisen sokeroinnin aikana, mutta mikäli vuotosi on vähäistä se ei ole tarpeellinen. Hoitolaissamme on mahdollista peseytyä ennen Brasilialaista sokerointia.

Suosittelemme asiakasta peseytymään huolellisesti (intiimialue) ennen sokerointia.

Mitä on sokerointi?

Mitä on sokerointi

  • Sokerointi on ihokarvojen poistoa lämpimän sokerimassan avulla
  • Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan, jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny
  • Sokeri on käytössä hygieeninen
  • Sokerin ansiosta karvankasvu hidastuu ja karva muuttuu pehmeäksi sekä kasvaa takaisin ilman pistelevää sänkeä
  • Sokeri sisältää luonnonmukaisia aineita
  • Ei allergisoivia kemikaaleja tai säilöntäaineita
  • Sokeri on vesiliukoinen
  • Sokerilla voidaan poistaa erittäin lyhyttäkin ihokarvaa
  • Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille

Kenelle sokerointi sopii

Sokerointi sopii kaiken ikäisille ihmiselle. Asiakaskuntamme on laaja niin nuoret kuin vanhemmatkin naiset käyvät poistattamassa ihokarvoja. Ensimmäinen kerta saattaa vähän sattua, mutta jo toisella kerralla karva irtoaa helposti. Säännöllisen 3 kerran poiston jälkeen ihokarvojen kasvu saadaan samaan kasvuvaiheeseen. Tämän takia suosittelemme asiakkaalle henkilökohtaista hoitoaikataulua. Poistovälit pitenevät kolmen kerran jälkeen jopa 6-8 viikkoon. Asiakas saa ajanvarauksen yhteydessä hoito-ohjeet ’Ennen ja jälkeen sokeroinnin’ .

Este sokeroinnille

Ihosairauksia hoitoalueella (akne, ruusufinni, psoriasis, atooppinen ihottuma, nummulaariekseema, nokkosrokko ja syylät), suonikohjut, auringonpolttama iho, uudet arvet, erikoishoidot (Retin-A, Retinol-hoito, voimakkaat kuorinnat esim. mikrohionta, Roaccutan-kuuri).

Terveys ja karvanpoisto

Paljon keskutellaan onko karvanpoisto epäterveellistä? Vahva kokemuksemme kertoo sen, että kun intiimialuuen karvat on poistettu, on helpompi pitää huolta intiimialueen ihosta. On tärkeämpää keskittyä siihen, että huolehtii intiimialueen hygieniasta, kuin siihen, että onko karvoja vai ei.

Silloin kun karvanpoiston tekee hommansa osaava ammattilainen, antaa hyvät ennen-ja-jälkeen sokeroinnin -ohjeet, mitään tulehduksia tai pöpöjä ei intiimialueelle pääse kertymään.